keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Näyttely, Ingo ja korsetti.

Huh huh että onkin rankat päivät takana! Olin siis myymässä viime viikon torstaina, perjantaina ja vielä lauantainakin. Tiistaina olin yhteensä yhdeksän tuntia, koska tapahtuma alkoi tuntia aikaisemmin ja kesti puolitoistatuntia pitempään. Eli siis kyseessä oli Nuoret Yrittäjät ja Taiteilijat näyttely Kuopion Säästöpankki Optian alakerrassa.

Valitettavasti ihmiset eivät oikein löytäneet paikanpäälle, ja sainkin aina ottaa jotakin lukemista/tekemistä mukaani. Tapahtuman järjestivät Kuopion Vihreät Naiset, ja tälläistä ei ollut ennen järjestetty. Ymmärtäähän sen, että ensimmäisillä kerroilla on aina markkinointitavat ja yleiset järjestelyt vähän hakusessa. Vaikka oven edessä oli kylttejä, eivät ihmiset jotenkin tahtoneet silti uskoa, että pankin alakerrasta löytyisi jotain luovaa.
 Tiistaina taas kävi enemmän porukkaa, olihan toki samana päivänä Minna Canthin päivä, joten Kuopiossa oli muutakin hulinaa. Lisäksi Anna Wildrose piti luovaa työpajaa ja tarjolla oli kahvia ja muffinseja.Muuten oli kyllä mukavaa taas ollla myymässä omia tuotteita ja jutella samanhenkisten yrittäjien kanssa.

Ohessa kuva myyntipaikastamme. Eli siis Ingo- projektin koju, koulumme puu- ja tekstiilialojen yhteinen projekti. Ingo- projektista lisää http://ingoingman.blogspot.fi/ sekä http://www.ingmanedu.fi/
Ja tosiaan minun tuotteeni omassa nurkassaan :)
 Olen tämän vuoden puolella työstänyt myös yhtä asiakastyötä. Jos muistatte korsetin aikaisemmista merkinnöistäni (löytyy myös Ompeluksia-sivulta) niin tein samoja kaavoja hyödyntäen asiakkaan omista kankaista hänelle samanlaisen korsetin mittatilaustyönä. Tein myös asiakkaan pyynnöstä Tulikukka- korvakorut samasta kankaasta kuin korsetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti