Bloggaaja ja yrittäjä itse

Tätä blogia kirjoittelee Viivi Väisänen, ja tällä hetkellä asustelen Kuopiossa. Kuopiosta en ole kuitenkaan kotoisin, vaan olen syntynyt Iisalmessa ja lapsuuteni viettänyt Vieremällä. Ennen Kuopiota asustelin muutaman vuoden Lapinlahdella, jossa kävin lukion kuvataidelinjalla. Välivuoden jälkeen eksyinkin sitten Ingmanin käsi- ja taideteolliseen oppilaitokseen opiskelemaan vaatetusalaa, ja ensi keväänä minusta pitäisi tulla vaatetusalan artesaani.

Ompeleminen ei ole aina ollut intohimoni, joskin se on aina kiinnostanut. Vasta talouskoulu antoi kipinän ompelemiseen todenteolla. Ompelemisen lisäksi harrastan piirtämistä ja jonkin verran maalaamista.

Nuoreksi Yrittäjäksi lähteminen jännitti minua aika paljon, ja monesti mietinkin, uskallanko lähteä yrittämään. Ajattelin lopulta kuitenkin, että myöhemmin katuisin näin mahtavan tilaisuuden ohittamista, ja lähdin mukaan. Onhan yrittäminen kuitenkin aina jollakin tasolla kiinnostanut, ja miksei kokeilla yrittämistä nyt, kun siihen ei käytännössä liity mitään riskejä? Kannustaisin kaikkia nuoria kokeilemaan NY- yrittämistä, jos siihen omassa koulussa on mahdollisuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti