torstai 28. helmikuuta 2013

Uusia tuotekuvia

Nyt on vihdoin ja viimein nettikauppa avattu! Tuotteitani voi nyt helposti ostaa sitä kautta. Vaihtoehtoina kaksi maksutapaa: Pdf lasku, jolloin lähetän laskun sähköpostiin, tai sitten voit maksaa suoraan verkkomaksupainikkeiden kautta.

Ja koska en ollut saanut vielä hienoja studiokuvia tuotteistani, päätin ottaa kameran käteen ja ottaa itse joitakin kuvia. Tai no, oikeastaan poikaystäväni Aleksi otti kuvat ja minä toimin mallina. Joten siis kuvissa ei ole mikään malli ihminen eikä niitä ole ottanut ammattivalokuvaaja. Mielestäni onnistuimme kuitenkin ihan hyvin. Ainoastaan päähineen kohdalla oli ongelmia, kaikissa kuvissa minulla oli joko todella tönkkö poseeraus tai typerä ilme. Noh, ehkä otan joku toinen päivä lisää. Olisi kyllä hienoa, jos oppisi studiokuvauksen taidon, voisi vaikkapa koululla ottaa ihan itse kuvia. Tällä hetkellä nimittäin suurin ongelma on tarpeeksi riittävän valaistuksen saaminen, ja kotioloissa sekin valaistus on pakostakin aika kellertävää. 
Vähän tönkkö asento, mutta tuotteet näkyvät hyvin.
Toki aina olisi mahdollisuus käydä ottamassa ihan valokuvaajalla kuvia, mutta se maksaa aika paljon näin pienelle yrittäjälle. Tahtoisin itse tehdä kaiken mitä mahdollista, ollapa siis hyötyä jos olisi ompelija/valokuvaaja/graafinen suunnittelija. Nimittäin kuvaamisen ohella myös itse omien nettisivujen (tai no, tämän blogin), käyntikorttien ja muiden lehdyköitten  tekeminen on aika turhauttavaa. Eivät ne turhaan jauha siitä, kuinka nykyään pitää olla moniosaaja.





Näin pienessä koossa katsottuna näyttää jopa ihan ok:lta, mutta tämä on vähän tärähtänyt.
Tässä etenkin huomaa kotiolojen valaistusongelmat..
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti