keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Heipat kaikille!

NY-vuosi alkaa nyt olla tässä. Tänään lähetin vuosiraportin ja tilinpäätöksen opettajalle, jotta saisin kurssimerkinnän. Näyttö oli pari viikkoa sitten, jossa oikeastaan vaan näytettiin vuosiraporttia ja kerrottiin opettajalle ja muille luokkalaisille mitä ollan tehty.
Hirveä inspis olisi tehdä uusia tuotteita, mutta opinnäytetyön+ miesten vaate kurssin takia ei aikaa hirveämmin riitä. Lisäksi haluaisin tehdä itselleni valmistujaismekon, mutta saapa nähdä kerkeänkö. Alla kuvia liittyen opinnäytetyöhöni:

Opinnäytetyöni vielä hyvin keskeneräisenä. Yläosaa olen jo korjaillut tuosta "hölpöttämisestä". Hihat tulevat olemaan lyhyemmät, ja niihin tulee kellotetut, laskeutuvat osat. Hameen alle tulee reilunkokoinen tyllihame, joten helma ei tuolla tavalla roikkuessaan näytä juuri miltään. Kaikenlaisia koristuksia on myös tarkoitus lisätä kunhan saan rungon kuntoon. Mekon kaavoja, jos jotakin kiinnostaa. Ylhäältä alas: hame: etuosa, takaosa ja yläosan etu ja takaosa. Laskospohja puuttuu, samoin kuin hihan kaavat. Kaavat on alunperin piirretty 1:4 kokoon, mutta en tiedä mihin kokoon tämä blogi nyt nämä muutti.
Eipä minulla sitten varmaan enää tämän blogin puitteissa pahemmin mitään. NY- vuosi oli kiva ja suosittelen kaikille vähäänkään yrittäjyydestä kiinnostuneelle! Jätän tämän blogin elämään tänne itsekseen, ja perustan luultavasti uuden kesällä.  Ilmoittelen uudesta blogista sitten täällä, uudessa blogissa kertoilen omista tuotteistani ja ehkä muustakin vähän enemmän henk.koht. tekemisistä! Kiitos ja hei! :)

p.s. Laitan tänne myös kuvan valmiista OPN:stä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti